3 de Tres Mil
Pago Aylés
Viinamarjad: Garnacha, Merlot, Cabernet Sauvignon
Nautimine: Sobib ulukilihaga, lambahautisega, Iberico singiga, laagerdatud juustudega.
Alkohol: 14%
Serveerimistemperatuur: 14...16 º C
Pudeli maht: 0,75L
Liitri hind 46,67 eur
Fermentatsioon: Külm matseratsioon enne fermentatsiooni, malolaktiline fermentatsioon tammevaadis.
Laagerdamine: 12 kuud 225 liitristes Allier`, ameerika, ungari, rumeenia ja vene tamme vaatides.
Kirjeldus: Tume kirsipunane värv . Aroom intensiivne– küpsed marjad koos vürtsikusega, must pipar, kardemon, pisut eukalüpti ja mineraalsust. Maitses pehme, harmooniline, täidlane, mustad kontsentreeritud marjad, pikk ja püsiv järelmaitse.
Kliima / Pinnas: Kontinentaalne kliima, oru mikrokliima 600...800 m kõrgusel merepinnast. Unikaalne terroir võrreldes muu ümbritseva piirkonnaga. 3 hektarit veiniaeda, saagikus alla 6000 kg hektarilt.
Korje: Öisel ajal, et säilitada viinamarjade värskus.
Pago Aylés
Vino de Pago
Pago Aylès - esimene Aragoni autonoomses piirkonnas Vino de Pago klassifikatsiooni saavutanud veinikoda, mis 2010. aasta oktoobris tõsteti Hispaania veiniregulatsiooni järgsesse kõrgeimasse kvaliteediklassi. Modernne veinikelder asub maadel, kus veinitegu on toimunud juba keskajal. Praegune omanik on ühendanud paljud väikesed maatükid, mis on kuulunud aegade jooksul erinevatele omanikele nii vaimulike kui aadlike hulgast. Kogu maaomanduse suurus on 3100 hektrit ja seal eksisteerivad koos vein ja metsik loodus.
Veiniaiad on ümbritsetud looduspargiga, EU on liitnud selle maaomanduse Natura 2000 linnukaitse alade hulka.
Veinikoda on ümbritsetud viinapuudest, mis kasvavad kivistel vaestel lubjakivistel nõlvadel 600-800 meetri kõrgusel merepinnast. Veiniaiad, kus kasvavad Garnacha, Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon, Chardonnay ja Syrah, laiuvad 75 hektaril.
Keskmine aastatoodang on 450 000 pudelit.