AVELINO VEGAS ÀUREO
Viinamarjad: Tinto Fino 100%
Nautimine: Sobib küpsetatud lamba- ja loomalihast toitudega, muude punaste lihadega, suuremate küpsetatud ulukitega, kõvade juustudega. Soovitav dekanteerida.
Alkohol: 14%
Serveerimistemperatuur: 16...18 º C
Pudeli maht: 0,75L
Liitri hind 45.00 eur/L
Fermentatsioon: Külm matseratsioon 5 päeva jooksul, seejärel kääritamine roostevabades tankides kontrollitud temperatuuril. Malolaktiline fermentatsioon, millele järgneb laagerdamine uutes prantsuse tammest vaatides 14 kuu jooksul.
Kliima / Pinnas: Kontinentaalne kliima. Liivased pinnased lubjakivisel alusel.
Viinapuuaiad: 50-aastased viinapuud, väga madala saagikusega.
Kirjeldus: Värv on granaatne kirsipunane. Aroomis on küpsed mustad marjad ja kuivatatud puuviljad koos vüstidega . Maitses on intensiivne, potentsiaalikas ja jõuline, kuid ka väga elegantne.